Alla 5 avsnitt av Västgötanytt

Västgötanytt tar upp det allra senaste som hänt runt om på schlätta i Västra Götaland. I Västgötanytt får vi bland annat följa med på VM i dunka plåt, vi träffar Lars Persson som lider av komplex för flintpuck, vi pratar med sexualupplysaren Gordon Klotpung, och självklart vär’t! Här hittar du alla 5 avsnitt från det …

Se video »Alla 5 avsnitt av Västgötanytt

En volvoraggares vardag

Här får vi följa volvoraggaren VolvoFelix som visar vad han har för sig en helt vanlig volvoraggardag. Det räcker inte bara med att glida runt i en rosa kirunacabbad Volvo 740, man måste även ha koll på en del andra vardagliga saker. En skön sketch från TeamOdiffat.

Filmen om #metoo

Den rörande berättelsen om mannen som kämpade för ofredandefrihet. Ännu en klockren sketch från Freudian Slip Productions.

Sigmund har diagnosen “tidig motorik”

I denna humorsketch från NRK Humor får vi följa med Sigmund som har diagnosen “tidig motorik”. Detta betyder att Sigmunds kropp gör allting lite för tidigt – vilket ibland ställer till det rejält för stackars Sigmund.

Världens mest störiga parkeringsvakt

Att man kan få parkeringsböter om man står felparkerad är ingen nyhet – och egentligen inget konstigt. Men visst är det lite konstigt om man inte äger någon bil? I denna sketch från gänget IJustWantToBeCool får vi se en galen parkeringsvakt som skriver ut böter till personer som står i parkeringsrutor – utan bil.

Bonde söker djur

Bonde söker djur – ja ni läste rätt. PellenProductions har gjort en parodi på den populära tv-serien Bonde söker fru. Här får vi följa bonden Anders när han träffar kalvar som vickar på rumporna. Han fattar extra tycke för kalven Smörblomma och han hoppas få till en dejt.