Nano 20 år – En katt i människokropp

Här får vi möta Nano. En 20-årig norsk katt född i människokropp. Hon fräser åt hundar på stan och ser bättre i mörker än i dagsljus. Vi får även träffa Nanos goda vän Svein som är katt ibland. Nano och Svein kan kommunicera på kattspråk – det vill säga genom att jama till varandra.

Världens mest störiga parkeringsvakt

Att man kan få parkeringsböter om man står felparkerad är ingen nyhet – och egentligen inget konstigt. Men visst är det lite konstigt om man inte äger någon bil? I denna sketch från gänget IJustWantToBeCool får vi se en galen parkeringsvakt som skriver ut böter till personer som står i parkeringsrutor – utan bil.

Cyklist vs Lastbil (årets idiot!)

En cyklist ställer sig i vägen för en lastbil och vägrar flytta på sig. Blockerar all trafik och ringer Polisen… Det finns verkligen folk till allt! Rykten säger att en person till slut tröttnade på att stå och vänta, och lyfte helt enkelt bort både cyklist och cykel så att trafiken kunde komma igång igen.

Snubbe lackerar bilen med munnen

Vi har sett många lustiga klipp från Rumänien, ett land där ”det löser sig” verkar vara något många lever efter när det kommer till bilar. I denna video får vi se när en herre lackerar sin bil med hjälp av munnen…